Chi Empowerment, zondag 14 april a.s.

Workshop Chi Empowerment 
Versterk je innerlijke kracht!
met Martin Wessels
Zondag 14 april 2019
Ruimte voor Balans, Enschede

Chi Empowerment
In deze workshop krijg je een effectief en breed scala aan mogelijkheden om je eigen persoonlijke kracht te verbeteren. We werken aan versterking van je innerlijke energie (Qi, Chi) zodat je heel makkelijk een  energetische jas om je heen kunt creëren om  je beter te beschermen tegen energie vretende situaties, zonder je ‘af te sluiten’ en verbinding te verliezen , je behoudt je innerlijke rust!
Eenvoudig gereedschap

We gaan we het effect direct ervaren. Daarna zal je niet meer zo snel ‘leeg lopen’ als er een beroep wordt gedaan op je stressbestendigheid. De oefeningen hebben bij regelmatige beoefening een duurzame werking. Het gaat niet zozeer om het aanleren van ‘trucs’ maar om het leren hanteren van eenvoudig  ‘gereedschap’: overal toepasbare, oefeningen en technieken. 
Hierdoor kunnen we makkelijker en sneller  weer herstellen en weer vaste grond onze voeten voelen als een stressvolle situatie toch teveel grip op ons heeft gekregen.
Een leerzame maar vooral ook leuke, luchtige workshop!

Wanneer:  Zondag 14 april  2019 van 10.30  16.00 uur.
Waar: Ruimte voor Balans, Potsweg 15b, Enschede
Kosten:  € 75.- koffie/thee/hapje/sapje (wel zelf lunch meebrengen) en cursusmateriaal (wordt per email nagezonden).
Aanmelding/meer info: Martin Wessels, info@chichoice.nl  06-54281267
Je bent ingeschreven: na overmaking van het verschuldigde bedrag op bankrekeningnummer NL02ABNA0424820269  t.n.v. Chi Choice, Enschede.  06-54281267

Hoewel herhaling nuttig kan zijn staat deze workshop op zichzelf en is geen exacte kopie van eerdere workshops met dit thema!